Skip to content

Mastertrainer Corina

Corina Tuinier is mastertrainer en mag de trainingen verzorgen in het Noorden van Nederland voor de merken DS V-Line, Ribeskin Co2 en SQT Bio-Microneedling aan gediplomeerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes.


Ben jij een huidspecialist en wil jij je gaan verdiepen in huidverbetering waarmee jij jouw behandelingen naar een hoger niveau tillen?

Wil jij je kennis vergroten, mee gaan met de nieuwste technieken en het meeste uit je behandelingen en de huid halen?

Dan zit je op deze pagina goed.

Wat kun jij bereiken met deze prachtige behandelingen:

  • direct zichtbaar resultaat waarbij wij het verouderingsproces vertragen.
  • Daarnaast werken we aan verfijning van de huidstructuur, aan verheldering, een goed gehydrateerde huid en aan meer volume. 
 
De specialisaties zijn afzonderlijk van elkaar aan te bieden in de salon, ga je ze met elkaar combineren dan zal je verbluffende resultaten creëren. 

Collageendraden Training

De nieuwste beautytrend op het gebied van anti-aging behandelingen zijn de collageen draadjes!
Collageen draadjes zijn geschikt voor alle huidtypes, geven direct resultaat, de huid krijgt niet te maken met een downtime. De collageen draadjes vertraagt het verouderingsproces, verbetert de huidstructuur, is geheel pijnloos. 

Speciale serums bereiden de huid voor om de collageen draadjes beter op te nemen en stamcellen lossen de collageen draadjes op zodat deze opneembaar worden. 

Doordat de collageen draden opgenomen worden in de huid, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid zichtbaar strakker en steviger. Door de aanvulling van collageen zal hyaluronzuur zich beter binden en krijgt de huid zijn volume terug. 

Duur training 7 uur.
Theorie.
Praktijk met twee modellen. 

Prijs is incl. compleet startpakket en marketing ondersteuning. 

€1650,00 ex btw 

SQT Bio-Microneedling

SQT Bio-Microneedling is een huidverbeteringstechniek waarbij microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk zoetwaterspons, genaamd “spicules” in combinatie met essentiële en actieve werkstoffen, handmatig in de huid worden gemasseerd. Deze naaldjes zijn in staat zich vol te zuigen met deze werkstoffen.

Doordat ze op milde wijze in de huid worden gemasseerd, perforeren ze zich op een zachte en onopvallende manier in de diepere huidlagen. Hierdoor worden onze fibroblasten gestimuleerd en zal nieuwe aanmaak van collageen en elastine tot stand komen. 

De huid heeft normaal gesproken een celdeling van 28 dagen, door de SQT Bio-MicroNeedling behandeling toe te passen zal dit proces versneld worden naar 7 dagen. De huid zal een lichte schilfering tot korte vervelling ondergaan. 

Na 7 dagen zal de huidstructuur en de poriën verfijnd zijn, lijntjes en rimpels vervagen en/of minder diep, een zichtbare verheldering van pigmentvlekken, maar ook acne en littekens verminderd zijn. 

Duur training 4 uur. 
Theorie 
Praktijk met één model. 

Prijs is incl. compleet startpakket en marketing ondersteuning. 

€1150,00 ex btw

Dermaplaning

Dermaplaning is een effectieve exfoliërende behandeling waarbij dode huidcellen en donshaartjes voorzichtig van de huid worden verwijderd door het gebruik van een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje. Het mesje wordt gebruikt om over de huid te schrapen. Hierdoor zal de huid een mooie glow krijgen en zal jij een gezonde en frisse uitstraling ervaren. 

De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de huid. Donshaartjes zullen na de behandeling niet anders of sneller terug groeien. Evt stugge haren worden vooraf verwijderd met de pincet of met wax. 

Voordelen van de Dermaplaning behandeling:

• Verwijdert donshaartjes en dode huidcellen.
• Exfolieert de huid.
• Geeft de huid een natuurlijke glow en een frisse, gezonde en heldere uitstraling.
• Vermindert oppervlakkige pigmentvlekken.
• Werkstoffen worden beter opgenomen. 
• Verfijnt fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels.
• Make-up ziet er mooier en egaler uit.
• Onzuiverheden worden minder. 

De Dermaplaning behandeling kan uitgebreid worden met het collageen masker van DS V-Line voor een fantastische collageen en hydratatie boost en met een Led-lamp voor de stimulering van huideigen collageen en het vasthouden van hyaluron in de huid. 

Duur 1 training 6 uur.
Theorie. 
Praktijk met twee modellen. 

Prijs is incl. compleet startpakket en marketing ondersteuning.

€750,00 ex btw 

Ribeskin CO2 Carboxy

Ribeskin Pro CO2 Carboxy is het eerste niet-invasieve CO2 carboxy-therapie product.

Het product wordt geabsorbeerd door onze huidcellen uit gel, hemoglobinein rode bloedcellen geven zuurstof af. Dit proces voorziet de huid van zuurstof en stimuleert tegelijkertijd de bloedsomloop, stofwisseling en eiwitsynthese en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen van de huid.

Deze reacties verminderen striae, cellulite, acne en ontstekingen. Terwijl verbetering van de huidskleur, elasticiteit en vet/vochthuishouding in balans komen. Ribeskin CO2 wordt vaak in gezet voorafgaande aan operaties, dit i.v.m. het versnelde herstel van de wonden, minder ontwikkeling van harde littekens.

Duur training 4 uur.
Theorie.
Praktijk gedeelte met één model.

Prijs is incl. compleet startpakket en marketing ondersteuning.

Face €895,- excl. btw
Body €795,- excl. btw

Combinatie training Face + Body €1540,- excl. btw

NIEUW! Hya Thread Techniek

DS V-Line lanceert deze unieke hyalurondraden en speciaal serum als eerste leverancier in Nederland. 

Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het houdt water vast en zorgt ervoor dat de huid er vol, elastisch en strak uitziet.

Vanaf de leeftijd van 20 jaar vermindert het lichaam de productie van hyaluronzuur met ongeveer 6% per jaar.

De effecten hiervan kunnen we compenseren met de Hya-Thread/ Hyalurondradentechniek. Samen met de infusionpen.

Duur training 6 uren
Theorie
Praktijk gedeelte met een model

Deze training is inclusief lunch

Prijs is incl. compleet startpakket (met infusionpen) en marketing ondersteuning.

€1650,- excl. btw Basis pakket

€1825,- excl. btw Uitgebreide pakket

Microneedling

Bij Microneedling krijgt de huid op zachte en gecontroleerde, doelgerichte wijze en met vooraf bepaalde diepte kleine prikjes. De huid wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. 

De naaldjes zorgen voor lichte schade in de huid waardoor deze aan het werk moet om te herstellen. De fibroblasten worden getriggerd en aangezet tot het aanmaken van huideigen collageen en elastine.
Tijdens het needlen zullen werkstoffen aan de huid toegevoegd worden om zo in de diepere huidlagen te komen.

Microneedling is een zeer intensive behandeling voor de doffe, slecht doorbloede, grove structuur en verslapte huid. 

duur training 5 uur.
Theorie.
Praktijk in de middag. 

Prijs is incl. compleet startpakket en marketing ondersteuning.

€950,00 ex btw