Skip to content

Behandelingen

NIEUW Hya-Threads 60 min

Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam, vooral in de huid. Het houdt water vast en zorgt ervoor dat de huid er vol, elastisch en strak uitziet.
Vanaf de leeftijd van 20 jaar vermindert het lichaam de productie van hyaluronzuur. (Ongeveer 6% per jaar)
Met het ouder worden ontstaat er een tekort aan hyaluronzuur in de huid en gewrichten.
Tekenen van veroudering, zoals uitdroging van de huid, ruwere structuur, rimpels en gewrichtsproblemen verschijnen.
Het is aangetoond, dat vanaf de leeftijd van 50 jaar de hoeveelheid hyaluronzuur met de helft afneemt.
Deze effecten kunnen we compenseren met de HyaThread/hyalurondraden
techniek. Met behulp van een speciale techniek, brengen we 7 types hyaluronzuur diep in de huidlagen.

De DS V-Line HyaThread herstelt niet alleen de huidvolume, maar is ook effectief bij de behandeling van diepe rimpels. Bovendien stimuleert het de lichaamseigen collageenproductie, wat helpt bij volumewinst op lange termijn en herstelt het volume van de huid.

SQT Bio-microneedling behandeling

SQT is een revolutionaire behandeling bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten, de Sponge Spicules. De Sponge Spicules, is een zoetwaterspons die van nature collageen produceert.

Het doel van deze behandeling is om je eigen huidbarrière te vernieuwen, de fibroblasten in de huid te stimuleren. Het werkt ook ontstekingsremmend. Een mooie en effectieve behandeling voor een onrustige huid.

SQT stimuleert en verhoogt de cel vernieuwing van de huid. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestart terwijl uw huid geneest, waardoor je een bijna onmiddellijk opvullend effect krijgt. 

In slechts 5 minuten worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende bio-naaldjes rechtstreeks in de huid gebracht door middel van handmassage om het huidmetabolisme te bevorderen en de regeneratie van collageen te stimuleren. Zonder bloeding, verdoving en huidbreuk verkort deze behandeling de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen en wordt een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging bereikt.

SQT kan een scala aan huidproblemen behandelen, zoals:

✔Acne
✔Acne littekens
✔Pigmentatie
✔Grove poriën
✔Tekenen van veroudering
✔Ongelijkmatige teint
✔Zonschade
✔Doffe, droge huid
✔Vette huid

DS V-Line collageendraad behandeling 60 min
DS V|Line Collageen draad behandeling voor Anti Ageing, aanmaak van collageen, verstevigen, verstrakking & volume opvullend.
Met de orginele DS V|Line Collageen draden zorg je voor meer volume in het hele gelaat. Lokale behandelingen zijn ook mogelijk:
 
  • Nasolabiale plooien
  • Voorhoofd
  • lijntjes boven en onder oogleden
  • Hals en decollete
 
Tijdens het ouder worden neemt het collageen, elastine & hyaluron af in de huid. Maar gelukkig zijn er producten die direct invloed hebben om onze jeugdigheid te behouden.
 
Met de collageendraden stimuleren we de huid weer tot eigen aanmaak.
Met de DS V|Line collageendraad behandeling gebruik ik een speciale draad op basis van collageen & stamcellen.
 
Zo kan de huidbarrière langdurig worden versterkt en wordt ook het biologische verouderingsproces vertraagd en de daaruit voortvloeiende tekenen van veroudering voorkomen. Zo wordt het collageengehalte verhoogd in alle gebieden waar rimpels kunnen ontstaan.
Collageendraden masker 60 minuten

Deze collageendraden masker behandeling geeft een instant verstrakking van de huid.

De huid zal eerst worden gereinigd, daarna zal het masker met draden worden aangebracht. Hierover heen zal nog een masker worden aangebracht die ervoor zorgt dat de draden mooi en snel door de huid worden opgenomen. Tijdens het intrekken van het masker, zullen de nek, schouders, decolleté en handen heerlijk worden gemasseerd.

 

Een verwen momentje voor jezelf.

Meso treatment 50 min
Een meso behandeling is voor jong en oud en verbeterd de algehele huidconditie. De hoog gedoseerde werkstoffen geven uw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen wordt gegaan.
 
Merkt u dat uw huid door de jaren heen verslapt en ongewenst verouderd, wilt u uw huid een heerlijke oppepper geven?
 
Dan is dit de ideale behandeling!

Microneedling Treatment 60 min

 
 
De microneedling behandeling is een effectieve manier om de huid in de dieote te vernieuwen en te stimuleren. Een mooie behandeling om fijne lijntjes en littekens te vermideren.

We maken tijdens deze behandeling gebruik van een pen met vibrerende naaldjes, deze maken minuscule kanaaltjes in de huid. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken voor een gezonde, frisse, stralende en jeugdige huid.

Fruitzuurpeeling 30 min

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Een snelle boost voor de huid!

 

Complete Skin Treatment 60 min

Een heerlijke uitgebreide behandeling om het gelaat grondig te reinigen, om de conditie van de huid te verbeteren om zo een vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en het belangrijkste om uw huid te laten ontspannen.

We starten met het reinigen van uw huid, huidanalyse, gevolgd door een diepte reiniging, het verwijderen van de onzuiverheden, wenkbrauwen modelleren, nek-, schouder-, decolleté-, gezicht-, hals- en hoofdhuidmassage, een masker en als afsluiting een dag- of nachtverzorging

Clear Skin Treatment 40 min

Een krachtige behandeling voor een frisse uitstraling!

We starten met een oppervlakte reiniging van de huid, huidanalyse, gevolgd door een diepte reiniging, het verwijderen van de onzuiverheden, een masker en als afsluiting een dag- of nachtverzorging.

Pedicure behandeling 40 min

Een pedicure behandeling bestaat uit:

Voeten desinfecteren, knippen en polijsten/ frezen van de nagels, het schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving, eventueel behandelen van mycose nagels (=schimmelnagels).

Likdoorns verwijderen , kloofjes en ingroeiende nagels behandelen, verwijderen van overtollig eelt, voeten mechanisch afwerken door middel van frezen

Voeten desinfecteren en een korte afsluitende massage

 

LET OP! Op dit moment heb ik een pedicure stop en neem ik geen nieuwe pedicure klanten aan.

Voetreflexmassage 40 min

Voetreflextherapie is een natuurlijke geneeswijze, waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde zones van de voeten. Door middel van deze drukpuntenmassage wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en daarbij ook de energie- en bloedstroming. 

Dit leidt tot een betere gezondheid en ontspanning van lichaam en geest.